חוות דעת שנייה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

19/06/2006 | 20:51 | מאת: מורן

שלום רב אבי בן 49 לפני כחודש אובחן בסרטן ריאה גרורתי הגידול נמצא באונה השמאלית בדרגה 3 והגרורות מופיעות ב-2 הכליות. כיום הוא לאחר 2 טיפולי כימותרפיה בהפרש של 3 שבועות.שבוע הבא אמור לעבור מיפוי עצמות (עקב כאבים ברגל ימין) ובדיקת C.T נוספת. אנו מטופלים באסף הרופא אצל ד"ר סיחון, אדם לא חביב במיוחד. נאמר כי אין תרופה ובמשך הזמן המצב יחמיר. באם דיאגנוזה זו נכונה או לא, אני מעוניינת לקבל חוות דעת נוספת לאחר שיגיעו תשובות ה-C.T אשמח לקבל טלפונים והמלצות של המומחים הטובים ביותר לסרטן ריאה גרורתי בארץ. אבי זקוק נואשות לתשובות אופטימיות יותר ואין לנו אף מידע למי לפנות ובמי להיעזר. תודה מראש

19/06/2006 | 23:26 | מאת: אנה גולדברט

מורן שלום, אני מבינה כי בזמן קצר נאלצת להתמודד עם מצב מורכב מאוד ועם חדשות לא קלות כלל. דאגתך לאביך ניכרת מאוד ואני מקווה איתך לתשובות אופטימיות יתר. בפורום זה, צוות הפורום איננו ממליץ על רופאים ספציפיים. יחד עם זאת, אתה יכול להפנות את בקשתך למשתתפי הפורום ובמקביל לעיין ברשימת היועצים של שלנו. כמו כן, שאלתך לשלחה לד"ר גיפס שתענה לך בהקדם. בברכה, אנה

20/06/2006 | 23:40 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מורן, ראשית, מפאת כבודו של ד"ר סיחון ושאר הרופאים לא אוכל להתייחס לרופאים ספציפיים או לתת שמות של רופאים. לגבי שאלתך אני יכולה להגיד באופן כללי שבמידה שהטיפול הכימותרפי בפרוטוקול הראשון לא הביא לתגובה הרצויה יש סיכוי להשגת תגובה ע"י החלפת הטיפול לכימותרפיה אחרת או טרסיבה. כמובן שההחלטה האינדיווידואלית לגבי כל חולה צריכה לקחת בחשבון את מצבו הכללי של החולה, הסבילות לטיפול הכימותרפי ומחלות הרקע שלו. כמובן שכאשר מדובר בסרטן ריאות גרורתי הרי שזו מחלה קשה אשר לפעמים אינה מגיבה לכימותרפיה והמצב מחמיר. גם בחולים שמגיבים הסיכון להחמרה קיים תמיד. בברכה

21/06/2006 | 10:08 | מאת: מורן

ד"ר גיפס שלום ראשית אודה לך על תשובתך הכנה והמהירה. במחילה, האם אוכל להיעזר בך, על מנת לקבל חוות דעת שנייה ? (בכל הכרוך בדבר) משפחתי נואשת לתשובות מעט יותר אופטימיות ואיננו יודעים למי לפנות ובמי להיעזר. שוב תודה מראש

27/09/2006 | 21:38 | מאת: לילושית

אני לא רוצה להחשף אבל תברחו מדר סיחון כמה שיותר מהר ואני ממליצה על דר מאיה גוטפריד מבית חולים אסף הרופא

26/08/2017 | 10:03 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מורן, אנחנו לא ממליצים בפורום על רופאים באופן שמי ולא מקדמים את המרפאות הפרטיות של אונקולוגים כולל לא שלי. בהצלחה

20/02/2007 | 21:47 | מאת: קוקולידה

גם אני חוויתי את חווית "סיחון" מאסף הרופא. תברחו כל עוד נפשכם חשובה לכם......

15/05/2007 | 17:39 | מאת: לודה

אבא שלי עכשיו מטופל אצל סיחון- וכן אנחנו גם חווינו חוויות ממש לא נעימות איתו כולל שהוא צעק על אבא שלי(שחולה בסרטן..)- א ב ל אני הבנתי שהוא מומחה בתחומו בגלל זה רצינו להישאר אצלו למרות כל הסבל , האם אתם חושבים שזה לא כך?? מחכה לתגובות!!! תודה רבה לכולם כל תגובה תתקבל בברכה

24/08/2017 | 21:05 | מאת: דוד

ד"ר סיחון אדם לא אנושי, מניפולטור, ומתעניין בעיקר בסטטיסטיקות של תרופות נסיוניות. לא אנושי בעליל ומסיוני עם אבי ז"ל. אני הייתי שולל את רשיונו

מנהל פורום סרטן ריאה