המלצה לטיפול בחולת סרטן מבוגרת

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

08/01/2007 | 09:22 | מאת: רונית

מדובר באישה בת 79. לקתה בסרטן ריאות. עדיין אין ממצאים על סוג המחלה (תאים קטנים, לא קטנים..) מאושפזת בבלינסון. מחלקה פנימית. השאלה היא - האם יש המלצה להעברה לאיכלוב? האם להשאיר אותה בבלינסון תחת מחלקה פנימית? הרושם הוא, שהטיפול הולך להתמקד בנסיון להקל עליה את הזמן הקצר שנותר.. מה המלצת הפורום?? תודה.

08/01/2007 | 22:47 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רונית בעקרון תמיד כדאי לערב רופא אונקולוג וניתן לעשות זאת גם כאשר החולה מאושפז בפנימית. השירות ניתן בכל בתי החולים, כולל, כמובן, בילינסון ואיכילוב. בעקרון המלצתי היא תמיד לקבל טיפול במרכז הרפואי הסמוך לבית החולה מאחר שנוחות החולה נקבעת גם ע"י זמינות השירות הרפואי שהוא מקבל. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה