גלוקוז

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

06/01/2007 | 18:19 | מאת: מישהו

שאלה כללית לגבי גידול סרטני, אם כי גם לגבי סרטן הריאה זה נכון - האם שיש גידול ממאיר באיזור מסוים בגוף יהיה באיזור גם מטבוליזם גבוה, בדוגמה של תאי מוח יותר גלוקוז יופרש ויקלט בתאים ובאזור בשל כך? בעקבות כך והגברת הפעילות המטבולית, האם בתצפית PET במוח למשל - יופיעו יותר סימנים רדיואקטיבים המסמנים פעילות גלוקוז?

08/01/2007 | 13:44 | מאת: אנה גולדברט

מישהו שלום, שאלתך קיבלה מענה : http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-146,xPG-352,xFT-250801,xFP-251010,m-Doctors,a-Forums.html בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן ריאה