MRI להדגמת הפלקסוס הברכיאלי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

10/08/2016 | 21:57 | מאת: יערה

הבדיקה בוצעה לברור זרמים בזרוע , כאב רדיקולרי קשה שמקרין לאצבעות 3-4. בתוצאה נראית הסננה בפסגת בית החזה בצד ימין. באזור המוסנן בפיסת הריאה ובאזור הפרא ורטבלי מצד ימין נראית האדרה בגדוליניום. המהלך של העצבים בפלקסוס הברכיאלי סמוך מאד לאיזור ההסננה בפסגת בית החזה מצד ימין. באיזור מסוייים נראה כי המהלך של העצבים בפלקסוס צמוד ובלתי נפרד לאיזור המוסנן והוא גם מעורב בבצקת... אני חולת סרטן ריאה שלב 4 עם מוטציית EGFR מועמדת לטיפול בטאגריסו לאחר שהטיפול באירסה מוצה. יש לציין כי הפענוח מציין גם שינויים דיסקוגנים בחוליות עם לחץ על קדמת חוט השידרה. שאלתי היא: האם הממצאים בבדיקת הMRI מצביעים על התקדמות המחלה והאם הם מסבירים את התופעות עליהן התלוננתי?

14/08/2016 | 01:15 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום יערה אי אפשר לענות על שאלתך מכיוון שלשם כך יש צורך בהשוואה לבדיקה הקודמת. אני בטוחה שהאונקולוג המטפל ידע את התשובה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה