הפסקה זמנית של אירסה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

20/06/2016 | 21:44 | מאת: יערה

שלום מטופלת באירסה למעלה משנה. לאחרונה יש התפרצות של תופעות לוואי שסבלתי מהן בתחילת הטיפול (וחלפו בהמשך) כמו פריחה עורית על הפנים , הידיים והחזה. בנוסף בשבועיים האחרונים שלשולים מרובים וכבר ירדתי במשקל למעלה מ-2 קג. החלטתי על דעת עצמי להפסיק את האירסה לכמה ימים על מנת להיוכח אם תרופה שזו היא שגורמת לשלשול. האם אפשר להפסיק לשבוע את התרופה?

26/06/2016 | 07:53 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום יערה, טוב עשית שהפסקת את הטיפול. צריך לעשות הפסקה ולטפל בתופעות הלוואי. לאחר שיפור בתופעות יש להתייעץ עם האונקולוג המטפל מתוך מטרה לחדש את הטיפול. אם הטיפול עוזר במשך שנה - חבל להפסיק לגמרי. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה