תוצאות בדיקת ct ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

29/11/2015 | 22:00 | מאת: בנימין

בבדיקת ct ריאות ממצאים : באונה הימנית העליונה הודגמו הצללות כתמיות בתבנית "זכוכית חלב". ייתכן שרידים של דימום.באבחנה מבדלת זיהום דרושה קורלציה קלינית.רצוי ct ביקורת בעוד שלושה חודשים.גרנולומה מסויידת באונה הימנית העליונה. מה זה אומר ??? האם צריך לדאוג ??

02/12/2015 | 12:09 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

שלום לא ראיתי את ה CT ולכן קשה להגיב. לכאורה שה לא מדאיג אבל דורש התייחסות. על מנת לקבוע אם צריך טיפול אנטיביוטי או רק מעקב, צריך להגיע לרופא ריאות עם ה CT.

מנהל פורום סרטן ריאה