התייעצות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

16/04/2015 | 10:29 | מאת: yaba

שלום רב, אבי בן 71,עבר לפני כשבועיים ניתוח להוצאת אונה התל השומר. לאחר הניתוח הרופאים היו מאוד אופטימיים כיין שהוציא גידול בגודל 2 ס"מ שנראה סרטני אבל הייתה תחושה שמדובר על שלב 1- הוצאת הגידול והמשך מעקב. תוצאות הביופסיה הדהימו את כולנו – באותה אונה שהסרה היה עוד גידול בגודל של 1 ס"מ שגרם לכך שבלוטות הלימפה נגועות- 3 מתוך 8 שנבדקו. וכך בתוך זמן קצר עברנו משלב 1 לשלב 3a יש לציין כי מדובר בסרטן תאים לא קטנים. כמו כן, אבי מרגיש פיזית מצויין!!! שאלתי האם ניתן לטפל ישר בכדורים הביולוגים ללא כימותרפיה והקרנות? אנו רוצים שאבי ימשיך לחיות את חייו באיכות חיים גבוהה. תודה מראש על כל תשובה,

16/04/2015 | 15:39 | מאת: yaba

בשאלתי המקורית נמחקה שורה בטעות. המשפט שחסר הוא: באונה שהוסרה גילו גידול 1 ס"מ נוסף ו3 מתוך 8 בלוטות נגועות.

מנהל פורום סרטן ריאה