גילוי סרטן ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

16/10/2014 | 09:00 | מאת: דנדוש

שלום לכם, אחי הגדול (52) עשה ביופסיה והפרופ' הודיע לי בערב החג כי הגילוי הוא הנורא מכולם ויש לו גידול ממהיר בראות, אנחנו מזומנים אליו ליום ראשון ה 19/10 ואשמח להכוונה מה לשאול אותו... לפי דבריו הבנתי כי מדובר במצב מתקדם.. והמצב יצריך טיפולי כימו, אחי עישן בחייו כ 50-60 סיגריות ליום ולא חסך בכל מיני "ג'יפה" שהכניס לגופו.. אני רשומה כאשת קשר ולכן הפרופ' מצא לנכון לעדכן אותי... שיתפתי את שאר האחים בידיעה.. ועשיתי לו הכנה נפשי שיש מקום להתכונן לכל תשובה ואנו נתמודד איתו בכל תוצאה.. אשמח להכוונה. בשורות טובות. והמון תודה

19/10/2014 | 17:18 | מאת: עינת לוי

שלום דנדוש עקב החג לא הזדמן לנו לענות לשאלות . כולי תקווה כי הרופא ענה לשאלותיכם . אנו כאן למקרה שיצוצו שאלות נוספות בברכה עינת

מנהל פורום סרטן ריאה