פורום סרטן ריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

27/05/2006 | 17:10 | מאת: אנה גולדברט

שלום רב, פורום חדש זה בנושא סרטן הריאה נועד לתת מידע, תמיכה והדרכה לחולים עם סרטן הריאה וגידולים של בית החזה. הפורום יזום ומופעל בהתנדבות על ידי רופאי קבוצת גידולי ריאה ובית החזה, במרכז הרפואי האוניברסיטאי שערי צדק, ירושלים, ואליהם ניתן להפנות שאלות רפואיות. אנו נשמח לעמוד לרשותכן, בברכה, צוות הפורום

28/05/2006 | 20:17 | מאת: פר' מרימסקי

אחולי הצלחה לפורום

29/05/2006 | 07:49 | מאת: ד"ר מיה גיפס

תודה!

29/05/2006 | 07:56 | מאת: ד"ר מיה גיפס

תודה רבה :-)

11/03/2008 | 09:04 | מאת: שוש לוי

ראיתי שהפורום קצת לא פעיל אך אני מקווה שאנשים הזקוקים לתמיכה יראו את הכתבה שמצאתי. אפשר לנצח את סרטן הריאה! http://www.emarketguide.net/cure-mesothelioma.html

מנהל פורום סרטן ריאה