שיעול ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

17/09/2006 | 16:08 | מאת: עוזי

בצילום רנטגן ריאות תוצאות:================ אין רואים תסנין או תפליט. צל הלב בגודל תקין. גודל המדיאסטינום בגדר הנורמה. גרנולומה מסויידת זעירה ב-RUL. הדבקויות פלוירליות דו"צ. אשמח לייעוץ על התוצאות מאוד לחוץ האם זה בלתי הפיך כיום אני משתעל עם ליכה באופן קבוע ממש מודה לך

20/09/2006 | 14:32 | מאת: פרופ' עירית הדס-הלפרין

עוזי שלום, הממצאים המתוארים בדוח הפענוח לצילום הריאות שלך הם כולם חסרי חשיבות. בסה צילום הריאות שלך הוא ככל הנראה תקין. בברכהת פרופ' עירית הדס

מנהל פורום סרטן ריאה