סרטן ריאות מפושט

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

30/07/2006 | 11:46 | מאת: אורלי

האם יש אפשרות להחלים מסרטן ריאות מפושט ששלח גרורות אבי הוא בן 66 ולפי הרופאים אין לו סיכויי החלמה רק מטפלים בו טיפול תומך פילאטיבי איך להתמודד נפשית מול מצב כזה? תודה

30/07/2006 | 13:33 | מאת: אנה גולדברט

אורלי שלום, אשמח להפנות את ההיבט הרפואי של שאלתך לאחד היועצים. לשם כך אבקש ממך לפרט מידע רפואי רלוונטי אודות מצבו של אביך. מחלה של בן משפחה יוצרת לחץ רב בקרב משפחה כולה. אחד הקשיים המרכזיים ביותר בהתמודדות זו היא תחושת חוסר האונים מול סבלו של האדם הקרוב. בנוסף לכך, מרבית בני המשפחה מרגישים שלא עוזרים או תומכים מספיק ומחפשים דרכים נוספות לסייע לאדם היקר. למרות שתחושות אלו הן מאוד נפוצות בקרב בני משפחה, מרבית החולים מעריכים מאוד את התמיכה והסיוע ותופסים אותם כמשמעותית ביותר. לא ציינת את גילך והאם יש לך אחים? מי מכם מבלה את מרבית הזמן עם אבא וכיצד אתם מתמודדים עם הקושי והכאב? כיצד אביך מגיב? אשמח אם תשתפי אותנו ונחשוב ביחד כיצד להתמודד, בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן ריאה