דר מיה גיפס

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

26/07/2006 | 01:22 | מאת: גו"ד

אולי יש לך איזה הצעה קונסטרוקטיבית איך אפשר להשיג במחיר מוזל או תרומה מענק לטרסיבה 150מג אני כבר 6חדשים קונה את התרופה בבית מרקחת מיכלין באילת המקום הכי זול בארץ על פי הסקר שאני ערכתי. ופעם בארבע חדשים מקבלים את התרופה בחינם מחברת התרופות ראש .אם יש מקור כל שהוא שאפשר להעזר בו אודה לך כי קשה מאד לעמוד בהוצאה זו לבד, לזוג גימלאים שהכנסתנו החודשית לא מכסה את עלות התרופה. בתודה גו"ד

26/07/2006 | 16:38 | מאת: אנה גולדברט

גו"ד היקרה שלום, כידוע לך עד כה מימנה קרן סמי עופר מספר טיפולים שלאחרונה הוכנסו לטל. לכן הצעתנו אלייך היא לאסוף מספר פניות של מטופלים הזקוקים לטרסיבה ולפנות בבקשה לסיוע במימון לקרן האחים עופר. באם תרצי, נשמח לסייע בתהליך זה, בברכה, אנה

27/07/2006 | 22:46 | מאת: רמי

אשמח להצטרף, אני צריך דיי דחוף 0578189729

02/08/2006 | 18:42 | מאת: ג"וד

אשמח לקבל מידע כמה חולים יש בארץ שצורכים טרסיבה וקונים באופן פרטי.כמו כן אודה למי שמישתמש בתרופה ומוכן לשתף איך הוא מרגיש וכמה זמן הוא כבר לוקח את התרופה. לד"ר מיה גיפס ואנה גולדברט תודה על תשובותיכן אשמח על שיתוף הפעולה בהתארגנות החולים הצורכים טרסיבה. הרבה בריאות לכולם גו"ד

מנהל פורום סרטן ריאה