כדורי בונופוס

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

11/07/2006 | 14:03 | מאת: שושי

סרטן הריאה הגרורתי בעצם הוקטן ע"י קרינה ואים ממצאים חדשים בבדיקת פט לאחר 4 חודשים.מקבלת בונופוס מרגע שהתגלה .כמה זמן לוקחים בונופוס האם לשארית החיים?

11/07/2006 | 18:57 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שושי בונפוס ותרופות מקבוצת הביספוספונטים, אליה משתייך בונפוס, ניתנות באופן כרוני כל זמן שניתן טיפול פעיל, בפועל למעשה כל החיים. אם יש תגובה טובה של הגידול זו רק סיבה להמשיך את הטיפול. הסיבה העקרית להפסקת טיפולים אלה היא כאשר יש תופעות לוואי החייבות את ההפסקה. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה