תוצאות סיטי בטן - אודה להסבר משמעות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

20/04/2024 | 23:59 | מאת: שיר

לפני חצי שנה בצעתי סיטי בטן - בסיסי בריאות ללא תסמיך, תפליט או תהליך מוקדי, שינויים פיבורוטים קלים בבסיסים. תוצאה עדכנית של סיטי מהיום - שינויים פיבורוטים בבסיסים, רושם להחמרה מבדיקה קודמת, מרכיב עץ בהנצה בבסיסי הריאות יותר משמאל -סימני דרכי נשימה קטנות, מרכיב זיהומי. ריבוי קשרי לימפה קטנים פרה -אאורטלי במעבר ב׳ חזה בטן, ללא שינוי. מה המשמעות?

נשמע שיש מרכיב דלקתי/זיהומי. כדאי להמשיך מעקב אצל רופא ריאות

מנהל פורום סרטן ריאה