תוצאות לא תקינותC.T.

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

16/02/2024 | 10:05 | מאת: יוני

שלום, עשיתי CT חזה, זה מה שרשום בתוצאות: הצלללות נודולריות מולטיפוקליות בשתי הריאות יותר בולטות באונה ימנית תחתונה בה נראות ההצללות נראות קונפאונטיות עד כדי יצירת הצללות כתמיות . שארית של טימוס. אין לימפאדנופתיה מדיאסטינלית, בשערים או משמעותית. אין נוזל פלוירלי . מבנה אובאלי ליטי בקוטר של כ 1.4- ס"מ בעל גבול סקלרוטי עד דר ייטב באספקט אחורי של צלע 7 משמאל. , יש לציין שהCT נעשה כשהייתי עם חום ודלקת ריאות (עוד לפני שהתחלתי אנטיביוטיקה), האם התוצאות הלא תקינות הם בגלל הדלקת ריאות או שיש שם משהו נוסף, מה זה המבנה האובלי וכו'? יש תור לרופא ריאות, אבל עד שנגיע אליו אני רוצה להבין מה יש לי תודה

נראה כי התיאור אכן מתאים למצב זיהומי הפיך. כמובן יש צורך לעבור בפירוט ומעקב עם רופא ריאות. בריאות שלמה

18/02/2024 | 10:35 | מאת: יוני

ומה זה המבנה האובאלי וכו' שרשום שם? זה יכול להתאים גם לדלקת ריאות? האם חשוב לנסות למצוא תור כמה שיותר מהר לרופא ריאות, או זה בלי לחץ?

מנהל פורום סרטן ריאה