עופרת בריכוז גבוה בחדר

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

24/09/2023 | 10:49 | מאת: ניצן

שבתוך החדר יש מין וילון כזה שמאחוריו יש עשרות ציורים ודברי אומנות(מין מחסן לציורים כזה) החדר עצמו לא כולל המחסן קטנציק ואני יכול להכניס לשם רק מיטה. בחדר יש ריח תמידי של צבע( מין ריח לוואי כזה) ולא משנה כמה אני אאוורר את החדר תמיד יהיה את הריח. רציתי לדעת האם יש סיכוי של כמות גבוהה של עופרת באוויר בגלל שלהבנתי פעם בצבעים היה עופרת?

01/10/2023 | 00:21 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ניצן, אין לי תשובה. צריך לדעת מה החומרים שאתה נחשף אליהם, באיזה כמויות וכמה זמן. אני מציעה לפנות למשרד לאיכות הסביבה, אולי יוכלו להעריך בצורה יותר מדוייקת את החשיפה והסיכונים, אם יש. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה