סרטן ריאות לאחר טיפולים

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

21/09/2023 | 12:43 | מאת: מיכל

שלום רב, בן 53 עם סרטן ריאות תאים לא קטנים בצד ימין ללא גרורות לא נתיח שלב 3A. עבר טיפולים כימותרפיים ו-30 הקרנות. לאחר פט סיטי האחרון ביולי יש תוצאות מעולות הגידול כמעט ונעלם וכרגע ממשיך אימונותרפיה פעם בשבועיים למשך שנה . בחודש האחרון פתאום הרגיש כאב מעל הפיטמה הימנית שהוא נוגע . שהרופאה בדקה אמרה שמרגישה גוש קשה. מה זה יכןל להיות ? גרורה או גידול יכול להיות במקום כזה ? מחכים לבדיקת אולטרסאונד בחודש הבא אודה לתשובתך .

01/10/2023 | 00:19 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מיכל, בלי לבדוק אי אפשר לדעת. הממצא לא בהכרח קשור לסרטן ריאה, אבל רק ביופסיה תיתן את התשובה המדוייקת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה