אזבסט שייתכן ונותר ברכב

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

16/09/2023 | 14:23 | מאת: אופיר

לקחתי את הרכב לשטיפה, וכשסיימו בתברר לי שהמקום נמצא קרוב מאוד לגג אזבסט ענק שכולו שבור. החשש שהמנקים הכניסו שבבים לרכב כשישבו בו וניקו, אם בבגדיהם ואם בסמרטוטי הניקוי. פתחתי את כל החלונות ונסעתי במהירות זמן מה, כדי שאם יש שרידים, יעופו החוצה... שאלתי.. האם נהגתי נכון? האם אפשר לפתוח מזגן ברכב במצב כמתואר? תודה

20/09/2023 | 22:29 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אופיר, פעלת נכון אבל חשוב לציין שהסיכון הוא כאשר שוברים את האסבסט. אם הגגון פשוט נמצא שם אבל לא מתעסקים איתו - אין פיזור של סיבים. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה