הצללות ggo בבדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

08/07/2023 | 11:51 | מאת: מחלימה

שלום רב, אני מחלימה כשלוש שנים מסרטן המעי. בפענוח הסיטי שנועד למעקב, נצפו הצללות ggo קטנות ומרובות ב rul . יש לציין שלא סבלתי בחודשים האחרונים מהצטננות, שיעול או דלקת ריאות ואני מרגישה מצוין. כן עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה לפני חודש. האם ייתכן קשר בין ההרדמה לבין תוצאת הסיטי למרות שעבר חודש בין שני ההליכים? האם יש צורך בבירור נוסף? תודה רבה!

08/07/2023 | 19:54 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, קשה לומר אם הצללות GGO קשורות להרדמה שעברת או לזיהום שלא הרגשת בו, אלה אפשרויות סבירות. יחד עם זאת קורה שיש לזה קשר לסרטן . אני מציעה להתייעץ עם האונקולוג של ועם פולמונולוג כדי לקבל את ההערכה המדוייקת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה