סרטן שד גרורתי לעצמות ד רטרתי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

27/06/2023 | 15:27 | מאת: ורדה

עברתי המון קוויי טיפול איברנס קיסלודה אפינטור פסלדוקס טקסול ac דוקסיל קרבופלטין חלק הצליחו ועכשיו גרורה חדשה בצלעות התחלתי טיפול חדש נבלבין. מה הסיכויים שלי להגיע לתרופה מתאימה. תודה

28/06/2023 | 10:09 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ורדה, מעבר לזה שכאן זה פורום של סרטן ריאה ולא סרטן שד, קשה לענות לך כי צריך לדעת את כל מאפייני הגידול שלך. באופן עקרוני יש הרבה טיפולים שאפשר לתת, בהתאם לתכונות הגידול. אני מציעה להפנות את כל השאלות לאונקולוג המטפל. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה