סרטן ריאות-טיפול כימי וקרינה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

25/06/2023 | 11:18 | מאת: מיכל

שלום רב, אם מקבלים טיפול כימותרפי והקרנות לסרטן ריאות ואין גרורות וזה אמור להרוג את התאים הסרטניים שיש. למה לא מחלימים לגמרי מסרטן זה ? תודה .

28/06/2023 | 10:08 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מיכל, התאים הסרטניים יכולים "לההרג" ע"י הכימותרפיה אבל גם יכולים לפתח עמידות לכימותרפיה. אין 100% הצלחה באונקולוגיה או ברפואה בכלל, וגם בחיים באופן כללי תמיד יש דברים בלתי צפויים. המלחמה בסרטן קשה, יש התקדמות משמעותית בכל התחומים ובכל סוגי הגידולים אבל עדיין לא הצלחה של 100%. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה