סרטן ריאה טיפול מותאם

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

18/06/2023 | 23:44 | מאת: חזי

לאחר ביופסיה שלחו את הבדיקה למוטציה כדי שחמותי תוכל לקבל טיפול מותאם.מצבה כרגע סרטן ריאה מערב בלוטות לימפה. מה המשמעות של טיפול זה? האם כשיש מוטציה יש סיכוי להבריא ? האם התוצאות של הטיפולים זהות כימו הקרנות וטיפול מותאם למצב זה?

21/06/2023 | 18:28 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום חזי, אי אפשר לענות על כל שאלותיך בלי להכנס לעמוק הפרטים של התיק. באופן עקרוני - יש מקרים בהם מוצאים בגידול מוטציה שיש טיפול תרופתי כהגדה, למשל בכדורים, ואז הטיפול הזה יעיל לא פחות מכימותרפיה. כאשר אין גרורות - באופן עקרוני - יש סיכוי להבריא. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה