פתלוגיה ע"י ebus -עזרה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

13/06/2023 | 10:59 | מאת: חזי

שלום חמותי עשתה ביופסיה מגידול ע"י ebus אני מבין שנמצא סרטן אשמח לדעת מה המשמעות ומה לעשות עכשיו תשובה פתלוגית 19959 - PATHOLOGICAL DIAGNOSIS Lymph node 4R and mass, EBUS NB: Multiple groups of non-mucinous adenocarcinoma cells, immunoreactive for TTF1 and Napsin A, compatible with lung primary. 19960 - PATHOLOGICAL DIAGNOSIS Lymph node 10R, EBUS NB: Serum, collagenous tissue, and a tiny fragment of unremarkable lung parenchyma. Neither lymph node tissue nor tumor is detected. תודה זקוקים לקצה מידע

13/06/2023 | 13:10 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום עזרא, כפי שכתבת - אובחן סרטן ריאה עם מעורבות בלוטות לימפה. כעת צריך לפנות בדחיפות לאונקולוג, לבצע בדיקת PET-CT ע"מ לברר את נרחבות המחלה, לעשות בדיקה של תכונות הגידול ובהמשך להחליט מה הטיפול המתאים. בהצלחה

13/06/2023 | 13:50 | מאת: חזי

תודה .ענית לי בשם עזרא במקום חזי השאלה אם אין טעות? כמה אחוזי הצלחה אפשר לצאת ממצב זה?

מנהל פורום סרטן ריאה