תוצאות ct ריאה שעשיתי לאחרונה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

11/06/2023 | 11:18 | מאת: שמעון

שלום רב , נרשמו לי 3 סעיפים שאני לא ממש מבין משמעותם ואשמח לעזרתכם : 1. מספר מוקדים קטנטנים דו"צ,ללא ממצא סולידי וללא תסנין ריאתי. 2.שינויים פיברוטים עדינים בפסגות . 3.תת- אוורור דפנדנטי בבסיס משמאל תודה על העזרה

13/06/2023 | 13:11 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שמעון, הדברים צריכים להיבחן בהקשר שנכתבו. סעיפים 2-3 - שינויים רנטגניים קלים וחסרי משמעות בדר"כ. סעיף 1 - אני לא יודעת על מה מדובר. כדאי להתייעץ עם הרופא שהפנה לבדיקה או עם פולמונולוג. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה