תשובה לבדיקת Ct לאחר בדיקת Ct מוקד ריאתי סובפלאורלי 4 ממ בצפיפות gהיי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

18/05/2023 | 23:10 | מאת: נטלי

שלום אני לאחר בדיקת Ct קיבלתי תשובה "מוקד ריאתי סובפלאורלי 4 ממ בצפיפות ground glass ב LLL" מה זה אומר?.............. אבי נפטר מסרטן ריאות שהתגלה בעקבות כאבי גב. הופניתי לct בעקבות כאבי גב ואלו הממצאים. לציין כי אינני מעשנת ומעולם לא עישנתי. אודה לעזרתכם בהבנת התוצאה עד לבדיקת רופא ריאות🙏

22/05/2023 | 11:26 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום נטלי, מדובר בממצא מקרי שברוב המקרים הוא חסר חשיבות. יחד עם זאת כדאי להתייעץ עם פולמונולוג. אני מניחה שאם עשית CT גב התמונה הריאתית מאד מוגבלת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה