טיפול כימותרפי בסרטן ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

11/05/2023 | 19:47 | מאת: מיכל

שלום, כמה זמן אחרי שעוברים טיפולים כימותרפיים מתחילים להתאושש מעייפות ובחילות ועצירות עד הטיפול הבא שיהיה עוד 3 שבועות? האם זה מתנקה לגמרי מהגוף עד הפעם הבאה? והאם בזמן טיפול כימותרפי צריך לשמור מול אנשים אחרים בשירותים,במגבות זה יכול לעבור איכשהו? תודה רבה 🙏

13/05/2023 | 11:40 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מיכל, החומרים יוצאים מהגוף תוך מספר שעות עד ימים בודדים אבל תופעות הלוואי יכולות להמשך יותר זמן. זמן ההתאוששות מאד אינדיבידואלי. אין צורך בבידוד הפרשות מאנשים אחרים בבית מכיוון שהכימותרפיה לא יכולה לעבור אליהם. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה