תוצאת בדיקת pet c.t

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

08/03/2023 | 19:12 | מאת: גלי

הגדלה משמעותית של תהליך הפרנכימליבRML עם גוש היפרמטבולי פארטמדיאסטינלי בבדיקה נוכחית יכול להתאים לתהליך שאתי ראשוני אוו משני דרוש המשך בירור היסטופתולטגי

09/03/2023 | 11:15 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום גלי, לא כתבת מה השאלה. בעקרון - מומלץ לעשות ביופסיה. תפני בהקדם לרופא המטפל. בהצלחה

09/03/2023 | 14:14 | מאת: גלילה מרסיאנו

האם מדובר בגוש סרטני? ומה זה משני אוו ראשוני לפני כן חליתי בדלקת בדרכי הנשימה עם ליחה אחורית מוגברת נזלת ועיטוש מרובה

09/03/2023 | 14:17 | מאת: גלי

האם מדובר בגוש סרטני יש לציין שבעת הבדיקה חליתי בדלקת וזיהום דרכי הנשימה שלווה בעיטוש ונזלת מרובה וליחה אחורית

09/03/2023 | 14:24 | מאת: גלי

הסבר מה זה ראשוני אוו משני יש לציין שבשעת הבדיקה חלתי בדלקת וזיהום דרכי נשימה שמלווה בעיטוש מרובה וכאבי גרון וליחה אחורית מרובה

מנהל פורום סרטן ריאה