צילום חזה ו- ממצאי C.T.

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

01/03/2023 | 22:59 | מאת: חלי

שלום ,בסיטי גב מספטמבר 22 נתגלה תמטים פסים בלינגולה, אונות תחתונות ו - RML.קשריתתת פלואורלית 4 ממ בסדק אלקסוני ב- RLL.קשרית תת פלאורלית 4 ממ ב-LLL,RLL. בצילום חזה בעקבות קורונה מ-1 מרץ23 -"אין עדות לתסנין תפליט או גודש .צל הלב אינו מוגדל.אנא מה המשמעויות והאם אין סתירה בין הממצאים.

08/03/2023 | 12:06 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום יולי, אין סתירה. הסיטי יותר מדויק. אני מציעה להתייעץ עם רופא ריאות בשאלה של צורך לבצע סיטי למעקב אחר הקשריות. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה