שאלה רפואית לשילוב תרופות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

14/09/2022 | 23:34 | מאת: NOT_FOUND

חולה בסרטן ריאות עם גרורות מטופל בכדורים ביולוגים לאחר מציאת מוטציה כשברקע מחלת קרוהן ופסוריאזס המטופלים בזריקות ריזוקיזומב אחת לחודשיים האם ניתן להמשיך לקבל את הזריקות. האונקולוג המטפל אומר שאין לו ידע בנושא ואילו הרופא עור אומר שלדעתו לא מומלץ לשלב תרופות אך הרופא ריאות אומר שנראה לו שאין בעיה. ואף אחד לא מגיע עם דיעה ברורה

15/09/2022 | 11:07 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, צריך לעשות חיפוש מעמיק במאגרים הרפואיים לגבי אינטרקציה בין כל התרופות הרלוונטיות ונסיון בעולם. אני מניחה שיש עוד אנשים בעולם שהתמודדו עם השאלה הזאת. רק לאחר ההתעמקות הנדרשת יהיה אפשר להחליט. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה