טיפול לסרטן ריאות תאים קטנים

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

19/06/2022 | 17:28 | מאת: דורי

שלום דוקטור חליתי בסרטן ריאות תאים קטנים עם גרורות וקיבלתי 6 מחזורים של כימותרפיה ואימפינזי אני עדין מקבל באופן פרטי .לצערי התבשרתי על חזרת המחלה .קראתי על לורבינקטדין האם זה בסל הבריאות והאם יש מידע האם תוספת מעכב CTLA4 יכול לתת לי תועלת תודה רבה

28/06/2022 | 17:20 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום דורי, לורבינקטידין מאושר בארה"ב אבל עדיין לא מאושר בישראל. יש אפשרות לנסות להשיג את התרופה דרך חברת התרופות. לגבי מעכב CTLA4 - זה לא נכלל כרגע בסטנדרט הטיפולי בסרטן של תאים קטנים מאחר שתוצאות המחקרים לא הראו יעילות מספקת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה