מעקב על פלס אוויר נוזל בריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

02/03/2022 | 07:45 | מאת: דויד

בסיטי נאמר-"פלס אוויר נוזל בפסגת הריאה מימין,קרוב לוודאי לאחר ניקוז פלואורלי".מדובר בחולת סרטן ריאות דרגה 4,עם ניקורים חוזרים 4פעמים בריאה הימנית,האם ואיזה מעקב יש לבצע לעיניין האוויר,בכדי לדעת אם יש להכניס נקז,שכן גם עקב מצב הריאות והנוזל ישנן בעיות נשימה ושימוש מסיבי במחולל חמצן,עוד לפני הופעת האוויר בריאות

02/03/2022 | 12:07 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום דוד, אי אפשר לענות על שאלתך. יש מקרים בהם מכניסים נקז ויש מקרים שלא. זה תלוי בהערכה של מצב החולה. כדאי להתייעץ עם האונקולוג המטפל. בהצלחה

06/03/2022 | 21:34 | מאת: דויד

תודה רבה ד"ר גיפס !

מנהל פורום סרטן ריאה