הצללות מוקדיות פרפריות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

11/02/2022 | 21:54 | מאת: מירי

שלום. בת 42 בריאה לא מעשנת. הופנתי לצילום חזה לאחר שפעת קשה ושיעול עיקש. שם נכתב הצללות מוקדיות פרפריות בעיקר בשדות העליונים, היתר בנורמה. קיבלתי אנטיביוטיקה וצילום נוסף לאחר חודש. הרגשתי השתפרה לאחר הטיפול אך יש לי דקירות- כאבים בחזה ובגב העליון, עייפות וכבדות בנשימה. סובלת מכאבים בשדיים כבר מספר חודשים, שחשבתי שהם מההתקן ההורמטנלי אבל כבר לא בטוחה. הצילום החוזר אמור להיות בעוד שבוע וחצי. אשמח לקבל הכוונה, לא שקטה. תודה.

11/02/2022 | 23:21 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מירי, התיאור מתאים למחלה זיהומית ובהחלט צפוי שהסימפטומים ישתפרו. אם יש לך קוצר נשימה - אני מציעה להתייעץ עם פולמונולוג (רופא ריאות) או במקרים דחופים - לפנות למיון. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה