שינויים ציסטיים בבסיס ריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

25/01/2022 | 15:38 | מאת: לחוצה

שלום, בת 37, עשיתי CT ללא חומר ניגודי בעקבות אבן בכילייה. בסיכום של הCT כתוב שינויים ציסטיים בבסיס הריאה השמאלית. חשוב לומר שחזרתי לעשן לאחר הפסקה של 7 שנים. אשמח לתשובתך בהקדם אני מאוד לחוצה. תודה

30/01/2022 | 21:22 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, ראשית - אני מאד ממליצה שתפסיקי לעשן. אם עשית הפסקה ל-7 שנים זה ברור שאת מסוגלת להצליח, גם אם היתה מעידה קטנה. לגבי השינויים הציסטיים אני מניחה שזה ממצא מקרי חסר חשיבות קלינית אבל כדאי להתייעץ עם רופא ריאות בקופת החולים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה