החלפת חומר לכימותרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

23/01/2022 | 18:07 | מאת: דינה

לבעלי סרטן ריאות אדנוקרצינומה תאים גדולים קיבל כימותרפיה אלימטה+ קיטרוה 8 מחזורים ( כל 3 שבועות טיפול) בין..ךבין..סבל מכף רגל סוכרתיתוכרתו את הרגל..הגדם התאחה ושמחנו...אבל....אחרי שעשינו שוב כימו והרופא החליט על החלפת חומר לטקסטור ..קיבל פריחה ממש כמו פסוריאזיס( היינו אצל רופא עור) והגדם נפתח להיה עם דלקת חריפה ונוזל צהוב יצא ממנה..שוב, לצערי ניתחו....חתכו עוד כ15 ס"מ. ואנו שבועיים אחרי זה.. אני חוששת שהחלפת הכימותרפיה גרמה לכך..האם נראה לך שיש לו התנגדות כלשהי לטקסטור? תודה על התייחסותך דינה

23/01/2022 | 22:15 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום דינה, אני לא חושבת שזה בדיוק רגישות לטקסוטר אבל אולי היתה ירידה בספירות ולכן פיתח זיהום או אולי הסוכר עלה, בגלל הסטרואידים שנותנים עם טקסוטר, וזה גרם לנטיה לזיהום. בכל מקרה - צריך להתייעץ על כך עם האונקולוג. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה