להלן סיטי ריאות, בבקשה גדולה אפשר פיענוח

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

18/12/2021 | 15:53 | מאת: ליאן

טכניקה: החזה נסרק מגובה הכניסה לבית החזה ועד גובה האדרנלים ללא הזרקת יוד תוך ורידי. פרטים קליניים - מעקב קשריות. 23.1.21 ל השוואה לא הודגמו קשריות לימפה מוגדלות באקסילות, במדיאסטינום או בשערי הריאות. כלי הדם הגדולים במדיאסטינום בטווח התקין. הלב תקין בגודלו. לא הודגם תפליט פריקרדיאלי. לא הודגמו תפליט פלאורלי או חזה אויר. פרנכימת הריאות - אמפזמה ריאתית צנטרילובולארית ידועה בולטת באונות העליונות. קשירית ריאתית קטנה ב RML ללא שינוי. שתי קשירות זעירות תת פלאורליות בפסגה מימין, ללא שינוי. גרנולומה זעירה בבסיס משמאל. מעבר בטן חזה - תהליכים קטנים בגובה התעלה הפוראמניאלית במעבר חזה בטן, ללא שינוי. בקע היטאלי קטן. סיכום: קשירות ריאתיות קטנות/בודדות, ללא שינוי. אמפזמה ריאתית. ------------------------------------------------------------------------ דו"ח זה יכול לעיתים לכלול גם ממצאים פתולוגיים משמעותיים ואף מסכני חיים. לפיכך, חובה לפנות לרופא המטפל עם דו"ח הפענוח בהקדם האפשרי על מנת לאפשר המשך ברור וטיפול. דו"ח זה מכיל מידע מוגן לפי חוק הגנת הפרטיות. המוסרו שלא כדין עובר עבירה. דחוף לי בבקשה גדולה זה דחוף לפנות לרופא? מה זה אומר? תודה רבה מראש

18/12/2021 | 16:19 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ליאן, בהחלט כדאי לחזור לרופא שהפנה אותך לבדיקה. בעקרון הדו"ח מציין שאין שינויים בהשוואה לבדיקות קודמות וזה טוב. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה