קוצר נשימה אחרי מאמץ

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

14/09/2021 | 16:20 | מאת: קוצר אחרי קורונה

שלום דוקטור , לפני שנה חליתי בקורונה סימפטומים קצת חום וחולשה , לאחר שלושה שבועות התחיל שיעול , ברקע שלי אני אסמטי בילדותי , לא השתמשתי במשאפים ונטולין 4 שנים לפני הקורונה רק בעת שקיבלתי שפעת אז התחיל לי שיעול וקוצר שחלף אחרי שבוע , מאז הקורונה אני שם לב שאחרי מאמץ הליכה למשל אין שום בעיה בזמן הפעילות אלה למחורת בבוקר קם עם אף סתום וקוצר קל שיעול קל שעובר רק אחרי כמה שעות או יום יומיים לפעמים ללא צורך במשאפים , לאחר שמפסיק פעילות גופנית אין בעיה של קוצר , אני נמנע מפעילות מחשש לקוצר בבוקר וחרד מזה , בודק חמצן בדם אין ירידה נשאר יציב 98 , יודע בודאות ומרגיש שזה כתוצאה המקורונה שחוויתי באוקטובר 2020 , עשיתי במשך השנה 3 צילומי חזה והרופא אמר שהם תקינים , אבל הקוצר הקל למחרת המאמץ ממש מעיק ומחריד אותי מה דעתך ?

15/09/2021 | 12:53 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, זה לא הפורום המתאים לשאלות כאלה. אני מציעה להתייעץ עם רופא המשפחה או פולמונולוג (רופא ריאות) בקופת החולים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה