בדיקות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

13/09/2021 | 04:10 | מאת: גבי

שלום, בן 72. ברקע לפני 10 שנים היה גידול בנזופרינקס ולאחר מספר שנים בריאה. ויש אוסטאופורוזיס. כרגע הרופא משפחה בחופש לשבוע ורופאים במרפאה לא מעוניינים להפנות להמשך ברור עד שהרופא שלי ישוב. ואני לא יודע מה רמת הדחיפות, קצת דואג. רופא משפחה הפנה אותי למספר בדיקות שתן ודם, כלל הבדיקות היו תקינות פרט ל.. IgG KAPPA ו- IMMUNOFIXATION התוצאה TRACES בהערות לבדיקה כתוב, IMMUNOFIXATION - לא ניתן לכימות. מה המשמעות של עקבות? האם כשיש עקבות עדין יכול להיות תקין? הנושא שייך לתחום רפואי נפרולוג, המטולוגיה, אונקולוגיה ? אשמח להסבר תודה

13/09/2021 | 07:28 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום גבי, אוסטיאופורוזיס הוא בוודאי לא ענין דחוף . אפשר לטפל אחרי החגים. לגבי ה-IgG KAPPA - לא ברור לי אם יש כאן בעיה או לא. צריך לעשות בדיקת אימונופורזיס של נוגדנים. לדעתי גם זה יכול לחכות עוד שבועיים - שלושה, לאחר החגים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה