הסיבה שחשוב לי שלב המחלה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

30/07/2021 | 17:03 | מאת: אמנון

שלום רב הסיבה שחשוב לי שלב המחלה היא שהיום טגריסו הוכיח את עצמו כמניעת הישנות בשלה 1B ,ולכן חשוב לי שלב המחלה המדויק ולכן חשוב לי האם הימצאות של סרטן של 6 מילימטר באותו אונה מעלה את שלב המחלה ואז עלי לעשות בדיקת מוטציה EGFR תודה רבה

31/07/2021 | 14:11 | מאת: ד"ר מיה גיפס

הגידול שלך הוא הוא בשלב Ia אלא אם יש מעורבות בלוטות. אבל גם בשלב Ib עם מוטציה ב-EFGR צריך עוד גורמי סיכון כדי לקבל טיפול אדג'ובנטי בטגריסו. כך שיש מספר גורמים לקחת בחשבון. אני מציעה להתייעץ עם האונקולוג שלך בהקדם. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה