פענוח של ct חזה עם ממצאים

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

11/02/2021 | 12:04 | מאת: א.ל

הי פענוח של ct חזה קשרית תת פלאורלית 4 ממ בבסיס משמאל ובלינגולה אשר מלווה בהצללה אטלקטטית/צלקתית קטנה. אחת נוספת בהיקף קדמי תחתון של אונה ימנית עליונה.שתיים זעירות יותר באונה ימנית עליונה בפסגה והיקף לטרלי. הלב, פריקרד ופלויה שמורים. מוקד מסויים מתאים לדוקטוס. אדרנלים תקינים. בחלון עצם אין עדות להרס גרמי. מה זה אומר? יש סיבה לחשוש?? תודה!

15/02/2021 | 07:40 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, ברוב המקרים קשריות זעירות כמתואר הן ממצא מקרי חסר משמעות אבל יש לבחון את התשובה לפי הסיבה בגללה נעשתה הבדיקה. אני מציעה להתייעץ עם הרופא המפנה. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה