קשרית בריאה 1 סמ סמיכה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

07/02/2021 | 11:29 | מאת: לי

שלום, לאבא שלי יש כמה קשריות קטנות בריאה שלא מייחסות חשיבות רבה. אחת מהן הגיעה ל 1 סמ. רשום שהיא יותר סמיכה משנה שעברה. האם בגלל שהיא סמיכה זה יכול להיות סרטני? האם בגלל שהוא עשין זה גדל? מחייה שזה סרטני כי זה סמיך?

15/02/2021 | 07:36 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום לי, העןבדה שהקשרית סמיכה אינה קובעת חד משמעית שמדובר בסרטן אבל האפשרות קיימת. לכן יש לבחון את הצילומים ולשקול ביצוע ביופסיה. אני מציעה לפנות בהקדם לפולמונולוג להערכת הממצאים ב-CT. בהצלחה

15/02/2021 | 08:42 | מאת: לי

תודה רבה על התשובה המהירה שכחתי לציין שיש קליטה האם זה מגדיל את הסיכון????

מנהל פורום סרטן ריאה