סיטי חזה בעקבות כאבים בחזה מזה כמה חודשים

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

20/11/2020 | 16:34 | מאת: הדר

שלום בעלי בן 32 עבר סיטי חזה בעקבות תלונות על כאבים בחזה מעשן קופסא וחצי ביום אנחנו לא רגועים לגביי התשובה האם יש מה לדאוג

06/12/2020 | 23:19 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום הדר, לא כתבת מה היו ממצאי הסיטי. אם הכל היה תקין יש לחפש את ההסבר לכאבים במערכות אחרות, למשל בירור קרדיולוגי. הסיגריות משפיעות, כידוע, לא רק על הריאות. בהצלחה

08/12/2020 | 08:32 | מאת: הדר

ממצאים. מבוא בית החזה תקין שארית תימוס במיצר עליון כלי הדם הגדולים במראה תקין הלב בגודל תקין. קשריות לימפה קטנות בתחנות המיצר עד 0.5ס"מ קשריות אקסלריות קטנות דו"צ עד 0.4 מודגמת הסננה פוקלית ב rml/rll סביב הסדק בין אונתי גדול סיגטלי 155 טיב הממצא אינו ספציפי

מנהל פורום סרטן ריאה