סרטן בריאות שהתפשט לעצמות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

04/11/2020 | 15:36 | מאת: רן

לאבי גילו שני גושים ממהירים בריאה ימנית אחד בקוטר 2 סמ והשני 3 וחצי סמ וראומסימנים בבדיקה שהוא גם מתפשט לעצמות שאלתי היא בשבוע הבא אני מלווה אותו לפגישה אצל מומחה ורציתי לדעת איזה מידע כדאי לבקש מהרופא להמשך טיפול מיטבי כמו כן יצא לי לקרוא כתבה על טיפול באימפינזי האם זה רלוונטי למקרה של אבי?

07/11/2020 | 09:19 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רן, יש מספר רב של מאפייני גידול חשובים בקביעת הטיפול. ההתאמה נעשית אחרי בדיקה מקיפה של התכונות הגנטיות של הגידול, לכן אי אפשר לענות כרגע איזה טיפול מתאים. למרבה השמחה - בסרטן ריאה כמעט כל הטיפולים כלולים בסל התרופות. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה