בדיקת נפחי ריאה . דיפוזות חמצן. ספירומטריה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

15/09/2020 | 11:45 | מאת: פרפ איזביצקי

מנסה לקבוע כבר במשך שבוע ימים ושלחתי פקס ודיברתי עם המזכירה ועדיין לא רובעים תאריך לבדיקה ולא עונים לטלפון 026555685. אבקש ברשותך התערבות לזירוז. קשה היה לקבל אישור מקופת חולים וציינת שאין תורים במכון רוקח וכן ציינת שהבדיקה דחופה! אז מה לעשות כשלא עוניםנולא מוכנים לקבוע תור בבית החולים? תודה .

17/09/2020 | 09:05 | מאת: עינת לוי

שלום רב, מומלץ להתקשר למזכירת מכון הריאות מירי אחרי ראש השנה בטלפון 02-6555676 וגם במייל : [email protected] והיא תוכל לעזור בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה