תוצאות בדיקה PET, CT לאחר קרתה חלקית של ענות ימין עליונה+תחתונה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

21/07/2020 | 10:58 | מאת: אורי רבינוב

FDG בעוצמה גבוהה במדיאסטינום תת קרינלית 2.3ס מ בלוטה סופרה קלביקולרית מימין 1 סמ נודול LLL כ-1.1 ס מ איך להתיחס לתוצאות

21/07/2020 | 11:11 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אורי, אני מציעה לחזור לרופא שהפנה אותך לבדיקה אשר ישקול צורך בביופסיה. בהצלחה

21/07/2020 | 17:16 | מאת: סרטן ראה

יש אפשרות לקבל באי'מל תשובה יותר ברורה למצבי. יש שינוי ב 6 חודשים אחרונים יש לי תור לרופא לעוד שבועיים

25/07/2020 | 08:45 | מאת: ד"ר מיה גיפס

אורי, אין אפשרות לתת יעוץ רפואי אמיתי על סמך ציטוט קצר של התשובה בלי ההקשר הרפואי המלא. אני מצטערת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה