הייתי היום בצילום חזה לקראת ניתוח ניתוח יישור מחיצות באף

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

14/06/2020 | 21:23 | מאת: אשר

הממצאים הם : הודגמה הצללה עדינה לא מוגדר ב - RLL חפיפת צללים ? ממצא ריאתי ? אין עדות לתפליט פלוירלי . אין עדות להרחבת המדיאסטינום והשערים . צל הלב בגדר הנורמה . הסרעפת בעמדה תקינה . המלצות : סיבת ההפניה: ממצאים: צילום חזה PA בעמדה שונה ( ייתכן הרמת ידיים ואינספיריום) לבירור שדה תחתון ימין . יש מקום לדאגה ?

17/06/2020 | 07:45 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אשר, אני ממליצה להתייעץ עם פולמונולוג ולשקול בדיקת CT. זה יהיה יותר מדויק מצילום חזה נוסף. מהציטוט שכתבת קשה להבין בדיוק מה מהות הממצאים בצילום. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה