דם בלילה חשש ממחלה קשה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

03/10/2019 | 08:29 | מאת: אופיר

שלום רב. אתמול היה לי דם בליחה, ללא שיעול. אאג לא מצא דבר. עשיתי מיד צילום חזה שיצא תקין, ללא תסנין או תפליט, ללא שינוי מצילום קודם לפני שלושה חודשים. היום הדימום פסק. אני חושש ממזותליומה כיוון שלפני 35 שמה נחשפתי לאזבסט, ייתכן גם מתפורר. הייתי ילד. אין לי קוצר נשימה או ירידה במשקל. לאחרונה וירוס, ייתכן סינוסיטיס עם התעטשויות קשות מאוד. האם זוהי תמונה מדאיגה בהקשר מזותליומה?

07/10/2019 | 09:05 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אופיר, ליחה דמית איננה סימן אופייני למזותליומה. זה יותר אופייני לזיהומים שונים בדרכי הנשימה ובמקרים נדירים גידול. אם הדבר יקרה שוב הייתי מציעה להתייעץ עם פולמונולוג. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה