קשרית בריאה לילד בגודל 5 ממ

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

04/09/2019 | 23:22 | מאת: לי

שלום בערבות קוצר נשימה וחשש לחור בריאה לאחר שהבריא התבצע סי טי בכדי מעקב התגלה דלקת קשרית בגודל5 ממ חלר מהמומחים אומרים דלקת ושאין סיבה לדאגה ורק בעוד שנה לבצע סי טי ורופא אחד טוען כי זה נקרא קשרית כל המשפחה שלי בלחץ מטורף מדובר בילד בן 16 אין תשובה ברור האם יש סיבה לדאגה? מה עושים? אחד הרופאים אומר שזו דלקת והסיכוי אפסי למשהו אחר בבקשה איך אפשר להבין האם קשרית שאינה ברורה ככ בצילום ונראת כמו דלקת יש ממה לחשוש תודה.

09/09/2019 | 13:36 | מאת: עינת לוי

שלום רב, תגובתו של פרופ' איזביצקי "יש צורך לראות רופא ריאות ילדים . באופן עקרוני מדובר בקשרית קטנה, חייבים לראות את ה CT כדי להחליט על המשך ."

מנהל פורום סרטן ריאה