בדיקת חזה וריאות C.T

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

15/08/2019 | 17:19 | מאת: ליטל

מבקשת סיוע שלך בפיענוח CT התרשמות סימני יתר לחץדם פולמונרי.שינויים טרשתיים באאורטה חזית. בלוטות לימפה מסויידות במדיאסטינום ושער הריאה השמאלית. מספר גרנולומות מסויידות בלינגולה משמאל. שינויים ברונכיאקטטים ציסטים באונה העליונה מימין ואונה תחתונה משמאל כמתואר. דופנות הסימפונות מעובים באונות התחתונות. שינויים רטיקלרים ותסנין בצפיפות זכוכית מט בהיקף של האונה התחתונה מימין. תסנין בצפיפות זכוכית מט פרי ברונכו וסקולרי בפסגת האונה העליונה מימין. מומלץ ייעוץ פולמונולוגי. הרניאציה של פונדוס הקיבה מעל הטבעת בקיבה. ציסטה קטנה באונה הימנית של הכבד. שינויים נווניים בעמוד השדרה הגבי.

01/09/2019 | 20:51 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ליטל, למעשה אי אפשר לפענח את הצילומים בלי להסתכל עליהם. אני מציעה להתייעץ עם פולמונולוג. כדאי גם להתייעץ עם כירורג בנוגע למיקום הטבעת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה