פיענוח סי טי ריאות של אבי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

11/08/2019 | 17:44 | מאת: אורלי

נמצא גוש הטרוגני במדיסטנום 10 11 ס"מ גובל ודוחק את הלב. בעל מראה לובולרי עם אזורים בצפיפות נוזל ואזורים בצפיפות רקמה נראה ממקור אקסטרה פלאולרי. נראה מישור הפרדה בין התהליך לבין דופן החזה. האם זה סרטני ? סיכוי רב יותר שזה סרטני ? יש סיכוי לריפוי ? מדובר באבי בן 78.

11/08/2019 | 18:38 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אורלי, יש סיכוי שמדובר בגידול. אינני יכולה לדעת מאיזה סוג אבל בהחלט צריך לברר. אני מציעה לפנות בדחיפות לרופא ריאות, כנראה הרופא שהפנה את אביך לבדיקה, או לכירורג חזה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה