ליחה מוגברת בגרון ועישון

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

01/08/2019 | 19:53 | מאת: גליה

שלום רב. הנני בת 39 ומעשנת כ-22 שנה, עם הפסקות. לאחר הפסקה של שנה, חזרתי לעשן לפני כשנה וקצת ומאז יש לי הפרשות ליחה. שמתי לב, שבשבועות אחרונים, הליחה התגברה. לרוב היא לבנה או שקופה וצמיגה, אך מדי פעם היא יוצאת עם חריצים חומים בתוכה ( מניחה שזה כל הרעלים של הסיגריה שיוצאים). ברצוני לציין, שאני מעשנת כחצי קופסה ביום, לפעמים פחות. אין שיעול, למעט לפעמים קצת בלילה. האם יכול להיות שמדובר בסממן של סרטן ריאות? אודה לתשובת בהקדם, שכן אני מאוד לחוצה. תודה מראש

01/08/2019 | 20:35 | מאת: גליה

אציין, שבדיקות דם שביצעתי לפני כ-4 חודשים עקב וירוס, תקינות ואף ה- crp היה בנורמה לחלוטין

03/08/2019 | 12:26 | מאת: ד"ר מיה גיפס

עניתי במייל

24/09/2019 | 16:05 | מאת: אוריאן

מה התשובה לכך? אשמח לדעת

מנהל פורום סרטן ריאה